Vilken plats?

Vilken plats?

Vi anser att en personlig rådgivning är nödvändig för att få rätt spets, därför erbjuder bara denna service på plats – du bokar träffen via Internet.

Rådgivningen kommer att ske I Pelikans produktionsanläggning, i butiken I Vöhrum/Peine (40 km öster om Hannover), så du kan shoppa lite för och efter rådgivningen.

Werfstraße 9, 30163 Hannover, Deutschland

För att göra det till en riktigt minnesvärd resa, rekomenderar vi att du spenderar helgen i Hannover:

Spendera natten på Sheraton Hannover Pelikan Hotel, som ligger mitt i hjärtat av den historiska Pelikan produktionsanläggningen i Hannover stad.
www.sheratonpelikanhannover.com

Om du är intresserad av att bo på Sheraton Hannover Pelikan Hotel, skicka då ett email till oss direct efter din bokning, så skickar vi information om det speciella Pelikanpaketet till dig.

Njut av en underbar dag på ett av Europas bästa zoo, där du kan klappa pelikaner! Pelikanerna har otroligt mjuka fjädrar och det är imponerande att se dem utan några stängsel. Vårt speciella erbjudande endast för kunder till Pelikan: Om du är intresserad av att mata pelikanerna, skicka oss ett email direkt efter din bokning, så ska vi se om vi kan ordna detta åt dig. Uppfödningen av pelikaner är bara möjlig under sommarsäsongen (slutet av mars till slutet av oktober).
www.zoo-hannover.de

Ta en promenad runt loppmarknaden som äger rum varje lördagmorgon alldeles brevid den berömda “Nana” statyn av Niki de Saint Phalle. Med lite tur, hittar du även en historisk reservoarpenna där – och du behöver bara ta dig över en bro för att ta dig till den attraktiva gamla staden efteråt. Denna hemsida är lite gammal, men den kommer att ge dig en känsla.
www.altstadt-flohmarkt.de

Hannover-Standorte

Visa i Google Maps:

Sheraton Hannover Pelikan Hotel

Zoo Hannover

Altstadt Flohmarkt


Vi ser framemot att träffa dig!