Reservoarpennor

Reservoarpennor

Gör dina val
Påfyllningssystem
Beslag
Spets
Färg
Prisintervall (rekommenderat pris)
Souverän® svart-blå-silver
 Souverän - Reservoarpenna
Souverän® svart-blå
 Souverän - Reservoarpenna
Souverän® svart-grön
 Souverän - Reservoarpenna
Souverän® svart-röd
 Souverän - Reservoarpenna
Souverän® svart
 Souverän - Reservoarpenna
Souverän® skölpaddskal-vit
 Souverän - Reservoarpenna M 600 - begränsad upplaga
Souverän® svart-silver
 Souverän - Reservoarpenna M 805
Toledo® guld
 Toledo - Reservoarpenna M 900
Classic black-silver
 Classic M205 - Reservoarpenna
Classic white-silver
 Classic M205 - Reservoarpenna
Classic Highlighter
 Classic M205 DUO Highlighter gul - Reservoarpenna
Classic green-marbled
 Classic M200 - Reservoarpenna
123

Nobla Pelikan Reservoarpennor – Klassikerna bland Skrivinstrumenten

I decennier, har dess populäritet bestått – reservoarpennor räknas bland de mest beundrade skrivinstrumenten av sofistikerade författare stilmedvetna samlare. Våra decennier av erfarenhet i utvecklandet av skrivinstrument, är det som gör våra reservoarpennor till sådana facinerande mästerverk.

Exklusiva reservoarpennor från Pelikan: Facinerande och precisa skrivinstrument som ger de bästa förutsättningarna för attraktiv och uttrycksfull handskrift. Det komfortabla hanterandet och deras dag-för-dag pålitlighet är det som gör Pelikan reservoarpennorna till den ideala kompanjonen för människor som uppskattar högsta bekvämlighet vid skrivning.

Var Reservoarpenna ett Eget Mästerverk

Idag har flera olika skrivinstrument dykt upp på marknaden. Om du ändå känner, att en smakfull design är en del av den sofistikerade skrivupplevelsen då är Pelikan reservoarpennor rätt val för dig. Det är för att du hos Pelikan, får klassiska pennor, så som den välkända med namnet "Stresemann" från Souverän® serierna, liksom alla nya penmodeller, i anmärkningsvärda designer.

Utforska vår rikliga portfölj av facinerande pennor som har entusimerat likasinnade finkännare och nykomlingar i åratal.

Tillverkade av utbildade experter, varje reservoarpenna från Pelikan huset är ett eget mästerverk. Redan vid första anblicken, fångar det harmoniska utseendet tittarens uppmärksamhet. Klassiska ränder, smakfulla ornament eller moderna former, omger mångfacetterade motiv av varje utgåva.

Pelikan reservoarpennor övertygar med dess riklighet för detalj som subtilt adderar till det totala utseendet. Det är precis därför Pelikan reservoarpennor blir igenkända världen over, och den tidlösa stilen av varumärket är mycket efterfrågat.