Kulspetspennor

Kulspetspennor

Gör dina val
Beslag
Färg
Prisintervall (rekommenderat pris)
Souverän® svart-blå-silver
 Souverän - Kulspetspenna (Twist mekanisk) K 805
Souverän® svart-blå
 Souverän - Kulspetspenna (Twist mekanisk)
Souverän® svart-grön
 Souverän - Kulspetspenna (Twist mekanisk)
Souverän® svart-röd
 Souverän - Kulspetspenna (Twist mekanisk)
Souverän® svart
 Souverän - Kulspetspenna ( Twist mekanisk)
Souverän® skölpaddskal-vit
 Souverän - Kulspetspenna (Tryckknapp mekanism) K 600 - begränsad upplaga
Souverän® svart-silver
 Souverän - Kulspetspenna (Twist mekanisk) K 805
Classic black-silver
 Classic K205 - Kulspetspenna (Tryckknapp mekanism)
Classic white-silver
 Classic K205 - Kulspetspenna (Tryckknapp mekanism)
Classic green-marbled
 Classic K200 - Kulspetspenna (Tryckknapp mekanism)
Classic black-silver rings
 Classic K215 - Kulspetspenna (Tryckknapp mekanism)
Pura® black-silver
 Pura K40 - Kulspetspenna (Twist mekanisk)
12

Klassiska Pelikan Kulspetspennor – Pålitliga kompanjoner

I världen av skrivinstrument, är kulspetspennorna en banbrytande innovation. Redan 1950, de första proverna kom ut på den tyska marknaden. Tack vare livslängden och de lätt utbytbara refillerna, Är kulspetspennor de ideala skrivinstrumenten för många, i det vardagliga arbetet.

Tack vare dess ovanliga design, är kulspetspennor från Pelikan mycket mer än enkelt fungerande skrivinstrument. Den pålitliga mekanismen hos våra infällbara kulspetspennor med tvist-funktion är fulländade i varje detalj, Så Pelikan kulspetspennor är pålitliga, vardagskompanjoner. De använder högkapacitetsrefillers, med outplånligt bläck, är ideala för det vardagliga arbetet tack vare deras livslängd. Den tjocka bläckpastan i kombination med en enkelt rullande skrivkula, skapar en attraktiv skrift. De tekniska komponenterna för var Pelikan kulspetspenna är synligt integrerade i den restriktiva designen för utgåvan. Över hela världen är därför våra kulspetspennor populära som pålitliga skrivinstrument, men även som högkvalitativa accessoarer.

Betona med Pelikan

Kulspetspennor, betecknas ofta i vardagligt tal som “pennor”, de är nu ett av de mest använda skrivinstrumenten. Med Pelikan kulspetspennor, urskiljer du dig från enformigheten av vanliga skrivinstrument och sätter en elegant betoning. Vårt ständigt växande sortiment av ovanliga utgåvor, erbjuder flera konstnärliga designer; varenda är en modern tolkning av den decennier-långa Pelikan traditionen.

Flera designer från Pelikan var först kända som reservoarpennor. Den randiga designen i Souverän® serierna är än idag kända som "Stresemann". Denna och många andra modeller fövandlades sedan även till tvist-funktion och infällbara kulspetspennor. Förutom reservoarpennor, innehåller många utgåvor även kulspetspennor redan när de lanseras. Varje stilmedveten skribent kan därmed välja mellan många olika etablerade designer även för kulspetspennor.

Tradition och Innovation

Pelikan står för tradition, kombinerat med toppinnovationskonst. Speciellt när det gäller design, kombinerar våra dekorer traditionellt hantverk med de mest moderna efterbehadlingsprocesserna. Värdefulla graveringar möter avancerat, högtransparent plast; traditionella målningstekniker stilist kompletterar moderna dekorer tillverkade av rodium eller aluminium. Oavsett vilket skrivinstrument du väljer – med en elegant kulspetspenna från Pelikan är du garanterad att få en smakfull symbios av tradition och innovation.