Bläckpennor

Bläckpennor

Gör dina val
Beslag
Färg
Prisintervall (rekommenderat pris)
Souverän® svart-blå-silver
 Souverän - Rollerball
Souverän® svart-blå
 Souverän - Rollerball
Souverän® svart-grön
 Souverän - Rollerball
Souverän® svart-röd
 Souverän - Rollerball
Souverän® svart
 Souverän - Rollerball
Souverän® skölpaddskal-vit
 Souverän - Roller ball R 600 - begränsad upplaga
Souverän® svart-silver
 Souverän - Rollerball
Pura® black-silver
 Pura R40 - Rollerball
Pura® silver
 Pura R40 - Rollerball
Pura® blue-silver
 Pura R40 - Rollerball
Souverän® Stresemann
 Souverän® R805 Stresemann

Exklusiva Pelikan Rollerballpennor – Moderna Klassiker

Rollerballpennor från Pelikan kombinerar fördelarna av en reservoarpenna med det lätta hanterandet av en kulspetspenna. Speciellt i den dagliga turbulensen i skolan, på universitetet eller på kontoret, de är favoriserade alternativ till de klassiska reservoarpennorna. Tack vare det vattenbaserade bläcket, erbjuder rollerballpennan en jämn och mjuk skrivupplevelse. Refillerna är lätta att byta ut och är anpassade till den induviduella skrivstilen. Välj mellan de tre olika bredderna F, M och B den som passar din handstil bäst. Alla rollerball refiller finns tillgängliga i de favoriserade skrivfärgerna blått och svart.

Rollerballpennor, är högkvalitativa, tekniska skrivinstrument. Icke desto mindre, beundrare av kultiverad skrivkultur behöver inte klara sig utan den populära Pelikan designen när de väljer en rollerballpenna. Utrustad med en huv för att skydda spetsen från att troka ut, Pelikan rollerballpennan är tillverkad av sedvanlig hög-kvalitet. Flera detaljer och en utmärkt bearbetning garanterar dig högsta skrivnöje med attraktiv estetik.

Flexibel och Mångfacetterad

De olika refillerna till 338 serien ger dig möjlighet till ett snabbt byte av färg och spetsbredd. Medium bredd och blå färg för den daglia korrespondansen, och en svart skrift för privat korrespondans – med det komfortabla refillsystemet, kan skrivmönstret ändras på nolltid. På detta sätt har Pelikan rollerballpennor högsta möjliga flexibilitet och kan perfekt anpassas till den föränderliga efterfrågan.

Pelikan Rollerballpennor – Alltid Pålitliga

Ovanliga och detaljerade designer är varumärket för alla Pelikan skrivinstrument. Flera modeller blev kända som reservoarpennor med kolvfyllning. Den ständiga populäriteten av klassikerna, till exempel Souverän® serierna kända som “Stresemann”, ledde till att många modeller även förvandlades till rollerballpennor. Därför får du numera ett exklusivt urval av rollerballpennor i vårt produktsortiment. Från Epoch® och Ductus® serierna till den exklusiva Majesty® Kollektionen, Pelikan rollerballpennor finns tillgängliga i alla prisklasser. Trots alla olikheter hos de individuella modellerna, har alla Pelikan rollerballpennorna fortfarande en sak gemensamt: Skrivkvalitet som du alltid kan lita på.