Läderprodukter

Rotat Svart Läderetui för två skrivinstrument

 Rotat Svart Läderetui för två skrivinstrument

Det finns många sätt att hålla dina skrivredskap vackra år efter år. Du kan till exempel förvara dem i hemma i ditt skrivbord där de är säkra och skyddade. Men om du vill att de ska följa dig åt i vått och torrt så behöver du ett skydd som kan stå emot väder och vind.

Det stilfulla läderfodralet av svart kavlskin förser både dig och dina skrivredskap i alla livssituationer oavsett om du vill ha ett, två eller tre skrivredskap med dig. Som en extra touch är fodralet gjort av gräddfärgat velour kavlskinn.

Om du vill lysa upp ditt och andras liv kan du välja mellan flera olika färger i glansigt lackerat läder. De är tillgängliga i mediumstorlek för två skrivredskap. Fodret är gjort av grått nylon.

Njut av alla detaljer: de fina sömmarna tillsammans med dragkedjorna som matchar färgerna på läderfodralen, bilden på Pelikanen på dragkedjorna som en elegant fokus., och de justerbara öglorna för skrivredskapen, gömda bakom ett läderskydd för att höja kvaliteten på fodralen.

Matchande visitkorthållare finns också. De är små och praktiska och har plats för både visitkort och kreditkort så att du alltid är utrustad med dina väsentligheter.

 

Detta eleganta läderetui är tillgängligt i två versioner, antingen nappa eller rotat läder:

Det mycket mjuka och smidiga lädret nappa är redan väkänt bland Pelikan fansen eftersom det används för alla andra läderetui som TG21. Det rotade lädret som vi har valt som ett ytterliggare alternativ är mycket robust och samtidigt elegant. Valet är upp till dig!

Alla andra drag är de samma: Ytan är gjord av 100% äkta läder (koskinn), med en präglad loggo på framsidan som är typiskt för det eleganta kännetecknet för Pelikan märket.

Den svarta dragkedjan är flexibel och absolut pålitlig. Den öppnas inte av misstag eller riskerar kreditkort (som magnet flikar gör). Dragfliken på blixtlåset har en elegant form som är lätt att hålla tackvare sin extra långa form. Den är rodium pläterad med en diskkret Pleikan logo.

Födret är tillverkat av svart sammet, ett mjukt material som skyddar pennorna och döljer eventuella bläckfläckar på samma gång! Två stadiga gummiband håller en eller två pennor på plats under ett läderskydd.

Detta läderetui erbjuder utmärkt valuta för pengarna med dess enkla hanterande och högkvalitativa material.

 

Accessoarer som gör skillnad

Modern eller klassisk? Valet är ditt: våra klassiska svarta pen fodral passa perfekt, oavsett om du vill ha ett, två, eller tre skrivredskap med dig.

Om du är en person som tycker om att mixa och matcha, de färgglada läderfodralen skänker lite ljus till din dag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fina skrivinstrument

Vill du att vi ska hålla dig uppdaterad med alla Pelikan skrivinstrument produkter?

Inga problem! Anmäl dig nedan till vårt nyhetsbrev och vi kommer att informera dig om nyheter och evenemang.

Din adress kommer endast att användas för att skicka nyhetsbreven och kommer inte att ges till tredje part.