Pelikan öppnar sina dörrar

Reservation - Önsa En Spets

Vi planerar 60 minuter för rådgivning och inköp av en specialslipad spets. Observera att vi endast kan producera en spets under den här tiden. Om du är intresserad av två spetsar, boka in två tillfällen.

Av organisatoriska skäl, kan dessa bokningar endast bokas två veckor innan din personliga tid på fredag.

Du kan enkelt boka tiden via internet-bokningen. Besök vår hemsida www.pelikan.exclusive, sektion ”passion” för “Make-a-wish-nib”.

Betalning sker på plats och kontant, eller via debit- eller kreditkort (Master eller Visa).

Efter att du har bokat en tid, kommer du att få en enkät från oss som vi skulle vilja att du besvarar. Den här detaljerade informationen hjälper oss att kunna förbereda din spets på bästa möjliga sätt. Med våra spetsspecialisters expertkunskap kommer vi att förbereda din spets så nära dina förväntningar som möjligt. Men din spets kommer inte att vara helt klar till ditt besök.

Under ditt besök talar du med vår spetsspecialist för att klara upp eventuella olösta frågeställningar och du får personligen prova din önskespets. Med denna information slutför vi produktionen av din spets enligt dina avslutande kommentarer. Vi siktar på att tillfredsställa dina förväntningar till 100 procent.

Reservation - Fabriksrundvisning

Fabriksturen tar ungefär 2 timme och består av alla stationer en penna går igenom innan den lämnar Pelikanfabriken, som till exempel formsprutningsmaskinen, tillverkning och montering.

Av säkerhetsskäl, vänligen kom ihåg att vara klädd i skor som täcker hela foten.

Barn bör vara minst 11 år. Tyvärr, får barn under 11 år inte delta i ”Gör en önskespets”-turen.

Om du vill boka fabriksturen och även boka en tid för ”Gör en önskespets”, vänligen välj antingen kl. 8.00, kl. 9.00, kl. 12.00 eller kl. 13.00 för ”Gör en önskespets”, eftersom fabriksturen startar kl 10.00 och tar 2 timme.

Skulle du vilja ändra en tid eller om en fråga har dykt upp, mejla oss på nib@pelikan.com med ämnesraden ”Gör en önskespets” eller ”fabrikstur”.

Vänligen välj ditt personliga möte för...

Välj en månad:

Det finns inga datum tillgängliga för tillfället.

Välj ett datum:

Det finns inga datum tillgängliga för tillfället.

Gör en bokning:

Vänligen välj ett datum.