griffix®
Vaxpennor, blyertspennor,
bläckpennor, reservoarpennor
med mera
Att lära sig skriva är kul tillsammans med griffix®

griffix® reservoarpennan: Äntligen, skriv som stora pojkar och flickor gör – med det perfekta greppet för små händer.

griffix®

griffix® är det första holistiska produktkonceptet som tillhandahåller konsekvent support i processen att lära sig skriva från första början. För första gången i världen, förenar Pelikan fyra lär-dig-skriva skrivinstrument för att forma ett sammanhängande, sekventiellt system.

Systematiskt lärande hur man skriver: Steg för steg, griffix® systemet lär barn hur de ska hålla sina pennor korrekt. Stöd denna inlärningsprocess genom att använda skrivinstrument tillverkade av Pelikan.

Pelikan griffix® Systemet

Att skriva är en högpresterande motorisk uppgift, att lära sig skriva är mödosamt och ansträngande. Tillsammans med forskare och lärare, har Pelikan utvecklat de 4 stegen i lär-dig-skriva systemet för barns händer, för att hjälpa dem i processen att lära sig skriva.
Pennornas ergonomiska design främjar rätt penngrepp för ett mer naturligt och avslappnat sätt att skriva i varje fas av lärandet, eftersom vart och ett av skrivinstrumenten – från vaxpennan till blyertspennan och bläckpennan till reservoarpennan – är perfekt utformade för att passa barnets individuella framsteg. Tack vare det enhetliga konceptet av greppmönster, behöver ditt barn inte längre ändra sättet han/hon håller pennan på. Det glada ansiktet visat att pennan hålls korrekt. Lär-dig-skriva systemet finns tillgängligt för höger- och vänsterhänt skrivning.

griffix® Reservoarpennan

griffix® reservoarpennan från Pelikan är sista steget i processen att lära sig skriva. När man skriver med en reservoarpenna är det viktigt att använda sig av rätt rörelser på ett koordinerat och svepande sätt. Spetsen kommer då enkelt att glida över papret och göra det möjligt för barn att slutföra processen för att lära sig skriva men en ren och prydlig handstil.

griffix® reservoarpennan har en tålig spets av rostfritt stål som behåller sin form även när den används av oerfarna nybörjare av skrivning med reservoarpenna. För att dra uppmärksamheten till att kontrollera bläcknivån då och då, är griffix® reservoarpennspatronerna dekorerade med olika motiv. De är synliga genom fönstret för att kontorllera bläcnivån. griffix® reservoarpennan är tillgänglig i fyra härliga färger. Så barnen får inte vara en penna som skriver bra utan även en som dessutom är modern.