griffix® vaxpenna
Lär dig rätt pengrepp
och hur mycket tryck
du ska använda
griffix® Vaxpenna – Lär-dig-skriva systemet från Pelikan

Med vaxpennan, första steget i lär-dig-skriva systemet, introduceras ditt barn till det ideala penngreppet redan i förskoleålder. Greppzonen främjar en korrekt position av pekfingret, långfingret och tummen.

griffix® Vaxpennor

Det smarta lär-dig-skriva systemet

För första gången i världen, Pelikan förenar fyra lär-dig-skriva skrivinstrument för att forma ett sammanhängande, sekvenssystem.

griffix® vaxpenna – Skrivinstrumentet i Förskolan för att lära sig hur man håller en penna och hur mycket tryck man ska använda.

  • 8 vaxpennor I högkvalitativa plastlådor, sorterade efter färg; paket som kan hängas upp eller läggas ned.
  • En ergonomisk greppzon för alla 8 vaxpennorna
  • Inkluderar en glidhylsa
  • Glad smiley

griffix® succén fortsätter!

Den dundrande succén av griffix® lär-dig-skriva systemet i 4 steg fortsätter. Fler och fler lärare, föräldrar och elever är övertygade att dessa 4-steg gör processen att lära sig skriva lättare. griffix® pennor har ökat i populäritet och de är högt efterfrågade bland barn som precis håller på att lära sig skriva. Det är en anledning stor nog för Pelikan att lansera en ny utveckling av lär-dig-skriva systemet, släpps i april 2014, som kommer att vara lika fördelaktigt för återförsäljare som för kunder.

Holistiskt Produktkoncept

griffix® är det första holistiska produktkonceptet som tillhandahåller kontant stöd redan från början i processen att lära sig skriva. Därmed förenar Pelikan fyra lär-dig-skriva skrivinstrument för att forma ett sammanhängande sekvenssystem: vaxpennan, blyertspennan, bläckpennan och reservoarpennan.

Ergonomisk Greppzon

griffix® utvecklades i nära samarbete med forskare och lärare för barns händer. Den ergonomiska desginen stödjer en neutral och avslappnad skrivhållning. Tack vare den universiella greppzonen av det enskilda skrivinstrmentet, behöver inte ditt barn ändra sitt pengrepp längre när det går från steg till steg.

 

Made in Germany