griffix® Reservoarpennan Berry
Lär dig att skriva prydligt
griffix® reservoarpennan i rosa – Lär-dig-skriva systemet

griffix® reservoarpennan i modern rosa – hjälper att lära sig skriva prydligt!

griffix® Reservoarpenna Berry (rosa)

Det smarta lär-dig-skriva systemet

För första gången i världen, Pelikan förenar fyra lär-dig-skriva instrument för att forma ett sammanhängande, sekvenssystem.

griffix® reservoarpennan – högsta steget i processen av att lära sig skriva och för att få en prydlig handsstil. Tillgänglig för höger- och vänsterhänta.

  • Huv i samma färg som hylsan
  • Förbättrad, ergonomisk greppzon
  • Glad smiley
  • Öppet fönster för att kontrollera bläcknivån

griffix® succén fortsätter!

Den dundrande succén av griffix® lär-dig-skriva systemet i 4 steg fortsätter. Fler och fler lärare, föräldrar och elever är övertygade att dessa 4-steg gör processen att lära sig skriva lättare. griffix® pennor har ökat i populäritet och de är högt efterfrågade bland barn som precis håller på att lära sig skriva. Det är en anledning stor nog för Pelikan att lansera en ny utveckling av lär-dig-skriva systemet, släpps i april 2014, som kommer att vara lika fördelaktigt för återförsäljare som för kunder.

Holistiskt Produktkoncept

griffix® är det första holistiska produktkonceptet som tillhandahåller kontant stöd redan från början i processen att lära sig skriva. Därmed förenar Pelikan fyra lär-dig-skriva skrivinstrument för att forma ett sammanhängande sekvenssystem: vaxpennan, blyertspennan, bläckpennan och reservoarpennan.

Ergonomisk Greppzon

griffix® utvecklades i nära samarbete med forskare och lärare för barns händer. Den ergonomiska desginen stödjer en neutral och avslappnad skrivhållning. Tack vare den universiella greppzonen av det enskilda skrivinstrmentet, behöver inte ditt barn ändra sitt pengrepp längre när det går från steg till steg.

 

Made in Germany