Stola III Fountain pen
Stola III Fountain pen
Sofistikerad strålglans
Mer information

Professional Writing

Öppna nya dörrar för första gången. Upptäck ny terräng. Träffa nya samtalspartners. Gång på gång är de här tillfällena spännande och måste vara noggrant förberedda. Varför är inte frågan, det är uppenbart, du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck. Pelikan har en massa erfarenhet och har investerat mycket passion i att utveckla en ny serie av pennor som exakt lever upp till denna idé - Stola. Med sitt förstklassiga utseende kommer den absolut att imponera vid första ögonkastet. Tidlös, elegant och distinkt - Stola är Pelikans nya Professional Writings, breda sortiment personifierad.

Autentisk kvalitet, den bästa funktionaliteten och exceptionell design har klarat testet för varje situation - och för varje tillfälle. Letar du efter en särskild avtackningspresent? En sofistikerad julklapp? Pelikans varumärke presenterar innovativa pennor som ger ett varaktigt intryck. För din framgång! Det är vårt mål - och ditt framgångsrika budskap.

De 3 nya pennserierna från Pelikan: Stola

Det rätta valet

Den praktiska aspekten var med i beräkningen direkt från start, med början vid val av material. Behållaren är gjord av lakerad mässing. Det ger pennan extra tyngd, som gör att den ligger bekvämt i din hand. Huvarna och spetsarna är gjorda av aluminium, en väldesignad motbalans som möjliggör ”skrivandets lätthet”. Dessutom, är det är det perfekta materialet för högkvalitativ lasergravering.

Den speciella designen av clippet särskiljer sig genom sin egenartade karaktär med hög igenkänningsfaktor, clippet smyger sig tätt runt varje penna. Det fångar verkligen ögat och står ut från mängden med sin individuella profil. Alla tre nya produkterna i det här sortimentet har detta gemensamt. Små skillnader kan synas i ytans finish och i utförandets visuella detaljer.

Det nya Stola sortimentet: innovativa pennor från Pelikan med en helt och hållen personlig touch.